Povratna avio karta do Pariza

Zanima me najjeftinija povratna avio karta za Pariz za kraj juna, početak jula 2012. Ne mora da bude direktan let...

ODGOVOR

Povratna avio karta do Pariza

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu mnogo razlikovati od dana do dana. Zbog toga vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i unesete destinacije i datume putovanja, izaberite povratni let i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama koje su konačne.

Najpovoljnija cena povratne karte koju sam vam pronašla je za polazak 24.06.2011. i povratak 8.07.2012. Cena karte sa svim uračunatim taksama iznosi samo 16.011 dinara, a let obavlja avio kompanija Malev, sa jednim međusletanjem u Budimpešti.

Polazak iz Beograda je u nedelju 24.6.2012. u 14.55h, a u Budimpeštu sležete u 16.05h. Iz Budimpešte polećete u 17.25h i u Parizu ste u 19.45h.
Povratak iz Pariza je u nedelju 8.7.2011. u 10h, a u Budimpešti ste u 12.15h. Iz Budimpešte avion poleće u 13.25h i u Beograd stižete u 14.35h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Avio karte Beograd Pariz. Na istom linku možete odmah da rezervišete kartu.

 

 Online rezervacija avionske karte

 Uputstvo kako da obavite ceo proces rezervacije karte na našem sajtu i izaberete način plaćanja možete pročitati na linku Online kupovina.

 Ako vam je prilikom rezervacije avio karte potreban neki savet, možete nas pozvati na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 Online kupovina avionske karte

 Rezervisanu aviokartu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina: Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

 Plaćanje tokom vikenda i iz inostranstva je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

 Uniqa putno osiguranje - online kupovina

 Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka van Srbije putem mail-a. Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA