Povratna aviokarta do Pariza

Kako da kupim najjeftiniju povratnu kartu do Pariza u junu mjesecu?

ODGOVOR

Avio karte Beograd Pariz

U toku je promotivna akcija za direktne letove do Pariza sa avio kompanijom JAT Airways, pa aviokarte za putovanje u junu možete sada kupiti po ceni od samo 17.997 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Ova ponuda važi do kraja januara, a broj karata po promotivnoj ceni je ograničen.
Polazak iz Beograda je 08.06.2012. u 9.20h, a u Pariz slećete u 12h.
Povratak iz Pariza je 18.06.2012. u 13h, a u Beograd stižete u 15.20h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let iz Beograda za Pariz. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi.

Ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte.

Online kupovina avio karte

Uputstvo kako da rezervišete avionske karte preko našeg sajta pročitajte na Kako da kupim kartu?

Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu, iz inostranstva i tokom vikenda možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije. A ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u Francusku. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA