Povratna avionska karta za Pariz za grupu

Potrebno nam je 14 povratnih karata za let Beograd - Pariz - Beograd.
Polazak bi bio 19. maja u subotu, a povratak 27. maja u nedelju 2012.
Molimo vas da nam nadjete najjeftinije karte sa svim uracunatim taksama za ovoliku grupu putnika.
Grupu cine tri profesora i 11 ucenika Obrenovacke gimnazije.
U ime grupe, molim brzi odgovor i unapred se zahvaljuje vodja tog putovanja
profesor Ljiljana Ostojic

ODGOVOR

Cena povratne avio karte na relaciji Beograd Pariz, a za poletanje u subotu 19.05.2012 a povratak u nedelju 27.05.2012 sa svim uracunatim taksama po osobi iznosi 330eur. Ova cena se odnosi na direktan let preko Air France avio kompanije.

Molim vas da nam sto pre dostavite spisak putnika na mail info@aerogaga.com kako bi smo pokusali da vam nadjemo jos jeftinije karte i posaljemo vam konacnu ponudu.

Da pogledate cene avio karata za neki drugi datum putovanja kliknite na Beograd Pariz

Uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na Online rezervacije, a možete ih platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online rezervacija hotela u Parizu

Na linku Rezervacija online hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš grupni planirani boravak u Parizu

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Zdravstveno osiguranje za Pariz

Poželjno je da za putovanje u Pariz cela grupan ima uplaćeno i zdravstveno putno osiguranje. Kliknite na link Uniqa osiguranje i popunite formular traženim podacima, a sistem će automatski obračunati cenu osiguranja. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA