Povratne avio karte Podgorica Pariz

Koliko koštaju 2 povratne karte Podgorica Pariz, odlazak 24.5.2012., a povratak iz Pariza 27.5.2012.

ODGOVOR

Avio karte Podgorica Pariz

Trenutno najpovoljnija cena za 2 povratne avio karte Podgorica Pariz ukupno iznosi 84.046 dinara sa svim uračunatim taksama.

Polazak iz Podgorice je 24. maja u 7.30h, letite preko Beograda, gde se zadržavate 1 sat i 10 min i u Pariz slećete u 12h.
Povratak iz Pariza je 27. maja u 19.15h i u Podgorici ste u 21.40h.

Ponudu za ovaj let, kao i red letenja i cene karata za sve ostale letove u ovom periodu pogledajte na linku Aviokarte za Pariz. Izaberite let koji vam najviše odgovara i odmah rezervišite karte.

Na linku Avionske karte do Pariza proverite red letenja i cene za bilo koji datum putovanja.

Kako da kupite avionsku kartu?

Uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na linku Online rezervacije, a možete ih platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj je +381-62280029.

Putno osiguranje za Francusku

Putno zdravstveno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Pariz možete rezervisati online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Hoteli u Parizu

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš planirani boravak u Parizu.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, cene za 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi se kreću od 15.547 dinara, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA