Povratne aviokarte Beograd Pariz

Interesuju me letovi Beograd - Pariz za maj. Kada pronadjem odgovarajuci let, na koji način mogu izvršiti plaćanje online (iz Bosne)? Da li može debitnom Visa karticom putem PayPal? Unaprijed hvala.

ODGOVOR

Aviokarte za Pariz

Najpovoljnija cena povratne aviokarte Beograd Pariz za putovanje u maju je za polazak 16.05.2012. i povratak 29.05.2012. i iznosi 21.415 dinara sa svim uračunatim taksama.

Polazak iz Beograda je 16. maja u 9.20h, a u Pariz slećete u 12h.
Povratak iz Pariza je 29. maja u 13h, a u Beogradu ste u 15.20h.

Ovo je promotivna cena avio kompanije JAT Airways, važi do 1. maja, a broj promotivnih karata je ograničen. Ponudu pogledajte na linku Aviokarte Beograd Pariz i ukoliko vam predloženi let odgovara, kartu možete rezervisati online, preko istog linka.

Detaljno uputstvo kako da izvršite rezervaciju pročitajte na linku Kupovina preko interneta, a ako vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Cene karata za bilo koji drugi datum putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte.

Plaćanje avionske karte

Avionsku kartu iz Bosne možete platiti samo online, odmah nakon rezervacije, Master ili Visa karticom izdatom od strane bilo koje srpske banke.

A za plaćanje iz Srbije imate na raspolaganju nekoliko opcija:

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Pariz možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Ponudu pogledajte na linku Hoteli u Parizu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA