Promena leta - Pariz

Možete li mi reći da li je došlo do promjene leta iz Pariza za Beograd u 10 h iz Pariza u nedelju 20.11.2011. god.
Hvala unaprijed

ODGOVOR

Provera rezervacije

Svoju rezervaciju u svakom trenutku možete proveriti na linku www.checkmytrip.com pošto ste avio kartu kupili preko Amadeus rezervacionog sistema.
Za rezervacije na Galileo sistemu provera je moguća na linku www.viewtrip.com

Let Pariz Beograd

Vaš povratni let je potvrđen od strane aviokompanije Austrian Airlines
Poletanje iz Pariza je u 10:00h. Letite preko Beča i u Beograd slećete u 14:00h

Avionske karte za Pariz

Ponudu letova i cene karata za željeni datum putovanja pogledajte na Avio karte za Pariz. Letove možete pretražiti i ukoliko popunite Austrian Airlines masku za pretragu koja se nalazi sa leve strane

Kada izabere let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete kartu, a nakon toga istu platite online.
Uputstvo za rezervaciju aviokarte na našem sajtu pročitajte na linku Kako da kupim avio karte?

Ukoliko vam je potreban savet prilikom izbora leta i aviokompanije, pozovite me na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Ukoliko nas zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva broj telefona je 062280029.

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avio karte vikendom možete platiti samo Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije pošto rezervacija važi samo za dan kada je radite. Preko nedelje, pored Visa i Master kartice plaćanje možete izvršiti na jedan od načina:

Online putno osiguranje


Za putovanje u Pariz preporučujem vam da imate i putno osiguranje, pa ne zaboravite na njega. Možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA