Promotivne avio karte Beograd Pariz

Poštovani, interesuje me neka promotivna cena povratne karte Beograd - Pariz, sa uključenim taksama u junu ili julu mesecu, za osobu od 56. godina u ekonomskoj klasi. Hvala unapred

ODGOVOR

Trenutno do 12. decembra Air Serbia ima akciju za period letenja sve do 15. marta, tako da je karte moguće kupiti po nižoj ceni od 199€. Mimo akcije cene povratnih karata su oko 250€.

Preporučujem vam da popunite masku sa leve strane i proverite cene karata za datume kada planirate putovanje. U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite PAR (za Pariz), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama. Kada pronađete let koji vam odgovara na linku Beograd - Pariz, odmah ga rezervišite online.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina. Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj u Parizu potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029, svakog dana od 9 do 20h. Vikendom i praznicima Call centar ne radi.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA