Provera leta, checkmytrip Pariz

Kako da proverim na Vasem linku, da li je došlo do promene leta za Pariz datum 19.11 za ciji let sam kupio kartu?

ODGOVOR

Da priverite da li je došlo do promene u redu letenja za avio kartu koju ste kupili kliknite na link www.checkmytrip.com pošto ste kartu kupili preko Amadus rezervacionog sistema. Broj vase rezervacije je Z3JU6L.
Poletanje iz Beograda je u 09:15h, a sletanje u Pariz je u 12:00h

Letovi za Pariz

Avio karte za željeni datum možete online rezervisati na linku Beograd Pariz ili popunjavanjem maske za pretragu sa leve strane ove stranice
Uputstvo za rezervaciju aviokarte na našem sajtu (korak po korak) pročitajte na Kako da kupim avio karte?
Karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800085085 ili 062280029

Plaćanje avionskih karata za Pariz

Plaćanje avio karata vikendom ili van Srbije možete obaviti samo Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije pošto rezervacija važi samo za dan kada je radite. Ukoliko avio karte rezervišete preko nedelje i plaćanje radite iz Srbije, pored Vise i Master kartice možete platiti i na jedan od sledećih načina:

  • uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
  • nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  • putem Raiffeisen web kredita
  • putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Putno osiguranje

Za putovanje van zemlje vam savetujem da imate putno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno jer su troškovi lečenja u stranoj zemlji previsoki u odnosu na samu cenu osiguranja koje vam za slučaj nezgode sve to pokriva.
Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA