Putovanje u Pariz, Avio karte, Hoteli

Želela bih da u četvrtak 15.3.2012 putujem u Pariz. Zanima me koja je cena povratne karte ako bi povratak bio 23.4.2012. i može li se naknadno promeniti vreme povratka? Takođe me interesuje način plaćanja i isporuka, da li kartu podižem na aerodromu ili mi stiže na adresu? Platila bih poštom, pa me zanima koji je proces i koliko dana unapred treba da se rezerviše da bi novac legao na račun?

ODGOVOR

Putovanje u Pariz

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd Pariz, za polazak 15. marta i povratak 23. aprila je za direktan Jatov let i košta 26.802 dinara sa svim uračunatim taksama. Za ovu kartu je moguće naknadno promeniti datum povratka uz odgovarajuću doplatu.

Polazak iz Beograda je 15.03.2012. u 9.15h, a u Pariz slećete u 12h.
Povratak iz Pariza je 23.04.2012. u 13h, a u Beogradu ste u 15.20h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i sve ostale letove preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja, kliknite na link Avionska karta Beograd Pariz. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah online da rezervišete kartu.

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte do Pariza.

Ako vam treba neki savet pri rezervaciji, pozovite nas telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Plaćanje avionske karte

Rezervisanu avionsku kartu je potrebno da platite do kraja istog dana, kada uradite rezervaciju, jer rezervacija najčešće traje jedan dan. Plaćanje možete obaviti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga odakle i kada vršite plaćanje, pa izaberite opciju koja vam najviše odgovara:

Ukoliko želite da platite kartu preko pošte, neophodno je da nam dostavite skeniranu uplatnicu na mail info@aerogaga.com da bismo vam odmah izdali aviokartu.

Preuzimanje avionske karte (e-ticket)

Nakon obavljenog plaćanja, putem e-maila ćete dobiti elektronsku avionsku kartu (e-ticket). To je originalni dokument, validan za putovanje i ne treba nigde da preuzimate neku drugu kartu. Samo je odštampajte i sa tim odštampanim primerkom idete na aerodrom, direktno na čekiranje, 2 sata pre putovanja.

Putno osiguranje

Za putovanje u Pariz preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hotelski smeštaj u Parizu

Za vaš boravak u Parizu možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Parizu i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA