Rezervacija aviokarte za Pariz

Potrebna jedna ili povratna karta do Pariza.

ODGOVOR

Rezervacija aviokarte za Pariz

Avionsku kartu za Pariz, za planirani datum putovanja možete da rezervišete online, popunjavanjem maske sa leve strane. U polje Polazak iz unesite BEG (za Begrad), u polje Sletanje u unesite PAR (za Pariz), iz kalendara izaberite datume putovanja i dobićete ponud svih letova sa cenama, u koje su uračunate sve takse.

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, odmah rezervišite avio kartu preko interneta, a instrukcije kako da to obavite pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, pa nas pozovite na broj 0800-085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +381-62-280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Plaćanje avionske karte

Avionsku kartu možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Pariz poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Parizu - online rezervacije

Na linku Hoteli u Parizu pogledajte raspoložive hotele i cene za planirani period boravka.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA