Swiss Air Beograd Cirih Pariz

Dve karte za odrasle i dve za decu od 8 i 5 godina? 29. aprila odlazak, a povratak 2. Maja za Pariz?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena je za Swiss let preko Ciriha u oba smera i za odrasle iznosi 24.898 dinara, dok je za decu 23.186 dinara. Karta nema mogućnost promene i u ovu cenu nije uračunat prtljag. Ukoliko želite prtljag doplaćuje se 40 evra po osobi, a ako želite i da karta ima mogućnost promene onda je ukupna cena doplate 50 evra po osobi.

Sa druge strane, imate direktan let Air Serbia gde je cena karte ista za sve i iznosi 33.944 dinara po osobi. U ovu cenu je uračunat prtljag težine do 23kg i karta ima mogućnost promene.

Da pogledate sve raspoložive letove za navedene datume kliknite na link Beograd Pariz. Ukoliko pronađete let koji vam najviše odgovara, na napred navedenom linku možete da rezervišete sve četiri karte.

Ukoliko prvi put kupujte online kliknite na link Kako da kupim

Ako se ne snađete možete me kontaktirati na broj telefona 0800085085 ili 062280029 kako bi vam mi napravili rezervaciju. Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 20h. Tokom praznika korisnička podrška ne radi i možete nam poslati mail na info@aerogaga.com

Uverite se da su kod nas najpovoljnije cene za letove do Pariza 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA