Wizz Air Beograd Pariz letovi

Hitan odgovor. Zanima me najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd Pariz - Pariz Beograd. Za 1 osobu. Termin polaska može biti: 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 marta, a termin povratka 2, 3, 4, 5, 6, 7 aprila.Da li u tom terminu Leti neka Low cost kompanija (Wizz air)? 

ODGOVOR

Low cost avio kompanija Wizz air ima polaske svakog utorka, četvrtka i subote na relaciji Beograd-Pariz. Najpovoljnija cena povratne avio karte za željeni period iznosi 136 eur Wizz air avio kompanijom. U cenu avio karte avio kompanijom Wizz air su uračunate sve aerodromske takse i ručni prtljag do težine od 7kg i maksimalnih dimenzija 42x32x25cm. Za dodatni prtljag se naknadno doplaćuje.

Polazak iz Beograda je 21. marta u 11:30h

Povratak iz Pariza je 6. aprila u 14:50h

Za ponude drugih avio kompanija posetite sajt www.aerogaga.com

Da bi izbegli da platite čekiranje na aerodromu, preporučujem vam da pre putovanja uradite online check-in na njihovom sajtu. Čekiranje na aerodromu podleže naknadi koja se plaća po putniku i po letu. Ako još uvek niste kupili uslugu čekiranja na aerodromu, to i dalje možete učiniti pomoću opcije “dodajte usluge”. Usluga čekiranja na aerodromu kupljena na aerodromu podleže višoj naknadi. Usluga čekiranja na aerodromu je besplatna na aerodromima na kojima čekiranje putem interneta još uvek nije dostupno.

Avio kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka):

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800-085-085
  • za pozive iz insotranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280-029
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Vikendom i praznikom Call centar ne radi. 

Ako plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde
Ukoliko plaćanje želite da izvršite van Srbije kliknite ovde
 Za svaku kupovinu garantujemo najniže cene avionskih karata za Pariz.

Postanite naš fun na Facebook-u ili nas pratite na Twitteru i saznajte sve naše aktuelne ponude i promocije.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA