Avio karte Podgorica Malme

Koliko je karta za decu od 13 godina za Švedsku do grada Malme, za bebu staru godinu i po i za odrasle osobe u jednom pravcu? Polazak iz Podgorice.

ODGOVOR

Avio karte Podgorica Malme

Cena avionske karte zavisi od datuma kada planirate putovanje, avio kompanije koja obavlja let i broja trenutno slobodnih mesta na letu.

Ako planirate putovanje tokom marta meseca, najpovoljnija cena karte je za 16.3.2012. Ukupna cena za 3 karte sa svim uračunatim taksama iznosi 126.644 dinara (za odraslu osobu 64.648 dinara, za dete staro 13 godina 59.122 dinara, a za bebu 2.874 dinara).

Let obavljaju avio kompanije Jat Airways i SAS, sa 2 međusletanja u Beogradu i Štokholmu.
Polazak iz Podgorice je u petak 16.3.2012. u 9.25h, a u Malme slećete u 19h.

Ako vam predloženi let odgovara, na linku Avionske karte Podgorica Malme možete odmah da izvršite rezervaciju karata, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

Karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h. Pozovite nas na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Na linku Aviokarte za Malme pogledajte letove i cene karata za bilo koji drugi datum leta.

Plaćanje avionskih karata

Avionske karte možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Hoteli u Švedskoj

Za boravak u Malmeu možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Malmeu i pogledajte ponudu hotelskog smeštaja.

Izaberite zemlju i grad gde želite da odsednete, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti u hotelu. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA