Avio prevoz Beograd Malme

Zanimam me kojim danima postoje letovi iz Beograda za Malme i koliko košta povratna karta? Hvala unapred!

ODGOVOR

 Nažalost nemamo ponudu za direktan avio prevoz Beograd Malme. Međutim, kako je veoma mala razdaljina između Malmea i Kopenhagena (samo 46km), mogu da Vam preporučim da kupite avionsku kartu za direktan let na toj relaciji.

Cena povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama iznosi 15.015 dinara i ne biste imali nikakve dodatne troškove. Let obavlja avio kompanija AirSerbia.

Letovi se odrzavaju uglavnom subotom.

Ovu ponudu možete pogledati na linku Avio karte za Kopenhagen. Na istom linku možete rezervisati ili kupiti avionsku kartu online.

 Kako cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i raspoloživosti slobodnih mesta u avionu, preporučujem Vam da pogledate cene i za druge datume putovanja na linku Beograd Kopenhagen.

 Avionske karte se mogu platiti na jedan od sledeća 3 načina:
 
 1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
 2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
 3. Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA