Aviokarte do Geteborga

Interesuje me jeftina varijanta karte ili low coust od Podgorice do Geteborga (Sweden), u razmaku vremena polaska krajem marta ili početak aprila, a povratak krajem aprila mjeseca. Ne mogu precizirati tačan datum, jer to zavisi od polaska i dolaska i vremena koje ćete mi ponuditi, da ne bude čekanje između aviona više od sat ili dva, da bi mogla planirati odmor i onda rezervisati i platiti kartu.
Unapred zahvalna, a za dalja obaveštenja imate moj meil i mob.
Hvala

ODGOVOR

Aviokarte do Geteborga

Za putovanje od Podgorice do Geteborga, najpovoljnija cena povratne karte za polazak krajem marta i povratak krajem aprila je za putovanje u periodu 28. mart - 29. april, ali je u povratku zadržavanje na aerodromu duže od dva sata.

Let obavlja avio kompanija Austrian Airlines, preko Beča, a cena povratne karte sa svim uračunatim taksama iznosi 41.888 dinara.
Polazak iz Podgorice je 28.03.2012. u 7.30h, a u Beč slećete u 8.50h. Iz Beča polazite u 9.50h i u Geteborgu ste u 11.50h.
Povratak iz Geteborga je 29.04.2012. u 7h, a u Beč stižete u 9.05h. Iz Beč polazite u 13.10h, a u Podgoricu stižete u 14.20h.

Ponudu za ovaj let, kao i red letenja drugih avio prevoznika za isti datum putovanja pogledajte na linku Povratna avio karta Podgorica Geteborg. Ako vam predloženi let odgovara, na istom linku možete odmah rezervisati kartu.

Na linku Avionske karte za Geteborg proverite ponudu letova i cene za druge datume putovanja.

Online rezervacija i kupovina avio karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avionsku kartu putem interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Ako vam je prilikom rezervacije karte potreban neki savet, pozovite nas telefonom na broj +38162280029.

Rezervisanu avionsku kartu možete platiti na nekoliko načina:

Hoteli u Geteborgu

Na linku Hotelski smeštaj u Geteborgu pogledajte raspoložive hotele i cene za vaš period boravka u Geteborgu.

U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana na kojoj unosite vaše lične podatke, kao gosta hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA