Aviokarte za Švedsku

Šta treba mom bratiću iz Bosne koji želi doći u posijetu kod mene u Stokholm, ako putuje preko Njemačke ili Mađarske? Punomoć od roditelja ili? On je rođen 1995? Hvala na odgovoru. Pozdrav

ODGOVOR

 Ambasada Švedske

 Za putovanje maloletnih državljana Republike Srbije u inostranstvo, pored pasoša potrebno je i odobrenje oba roditelja, overeno u sudu ili opštini. Ukoliko se radi o detetu, koje je državljanin Bosne i Hercegovine, najbolje je da se obratite Ambasadi Švedske u BiH, pošto je Aerogaga sajt za prodaju avionskih karata preko interneta.

 Švedska Ambasada u Bosni
 Ferhadija 20
 Tel: +387-33-276-030
 E-mail: ambassaden.sarajevo@foreign.ministry.se

 Avionske karte - online kupovina

 Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja pogledajte na Aviokarte za Švedsku.

 Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom.

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA