Aviolet za Geteborg

Molim vas koliko košta povratna karta iz Beograda za Geteborg i kada poleću iz Beograda, kojim danima u periodu od 5. do 10. marta?

ODGOVOR

 Avio karta za Geteborg

 Preko Aerogaga sistema za online prodaju avionskih karata možete kupiti avio karte za putovanje sa svim avio kompanijama, pa letovi iz Beograda postoje svakoga dana, a cena povratne karte zavisi od avio prevoznika koji obavlja let i od datuma putovanja.

 Da biste videli cene avionskih karata do Geteborga, za određeni datum putovanja, predlažem vam da popunite masku sa leve strane. Za Polazak iz unesite BEG (za Beograd), za Sletanje u unesite GOT (za Geteborg), izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama za planiralni let.

 Direktan let postoji utorkom i subotom, a obavlja ga avio kompanija Jat Airways i najjeftinija povratna avio karta košta 15.348 dinara sa svim uračunatim taksama.

 Polazak iz Beograda je u utorak 6.3.2012. u 8h, a u Geteborg slećete u 10.30h.
 Povratak iz Geteborga je u subotu 10.3.2012. u 12.50h, a u Beograd stižete u 15.15h.

 Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Povratna karta do Geteborga. Ako vam odgovara, na istom linku možete online da rezervišete kartu, a plaćanje je potrebno da obavite u toku istog dana, na način koji vama najviše odgovara.

 Cene avio karata za bilo koji drugi datum putovanja pogledajte na linku Let Beograd Geteborg

 Uputstvo za kupovinu karata preko interneta

 Uputstvo za kupovinu aviokarata preko interneta pročitajte na Online rezervacija.
 Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

 Online kupovina putnog osiguranja

 Za putovanje u Švedsku, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.
 
 


 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA