Avionska karta Podgorica Geteborg

Zainteresovana sam za putovanje za Geteborg početkom aprila odlazak, povratak krajem aprila, s tim što je polazak iz Podgorice, a da bude vezani let za Geteborg. Željela bih znati vrijeme čekanja da ne bude više od sat do eventualno dva izmedju letova. Polazak negdje u prijepodnevnim časovima, eventualno do podneva, a povratak isto zbog organizovanja putovanja do Podgorice i opet nazad.
Zahvalna

ODGOVOR

Avionska karta Podgorica Geteborg

Za putovanje od Podgorice do Geteborga, najbolja kombinacija letova, a da prema vašem zahtevu i polazak i povratak budu u prepodnevnim satima je za putovanje u periodu 4. april - 30. april, pri čemu u povratku imate jedno zadržavanje duže od dva sata. Cena povratne karte sa svim uračunatim taksama iznosi 98.794 dinara.

Let obavljaju avio kompanije Montenegro Airlines i Air Berlin, a tokom putovanja u oba smera imate po dva međusletanja.

Polazak iz Podgorice je 04.04.2012. u 8.05h, a u Beč slećete u 9.35h. Iz Beča polazite u 10.45h, a u Berlin slećete u 12h. U 12.50h polazite iz Berlina i u Geteborgu ste u 14.05h.
Povratak iz Geteborga je 30.04.2012. u 6.50h, a u Berlin stižete u 8.00h. Iz Berlina polazite u 8.55h, a Frankfurt slećete u 10.10h. U Frankfurtu imate dužu pauzu (4 sata i 40 minuta) i u Podgoricu stižete u 16.40h.

Da pogledate ponudu za ovaj let, kao i red letenja drugih avio prevoznika za isti datum putovanja kliknite na Podgorica Geteborg povratna aviokarta. Ako vam predloženi let odgovara, na istom linku možete odmah rezervisati kartu.

Na linku Avionske karte do Geteborga proverite ponudu letova i cene za druge datume putovanja.

Online rezervacija i kupovina avio karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avionsku kartu putem interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avionske karte možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu od 09h do 20h.
Pozovite broj 0800-085085, ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, odnosno +38162280029 ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Rezervisanu avionsku kartu možete platiti na nekoliko načina:

  • iz inostranstva u svakom trenutku i iz Srbije vikendom i praznicima: putem Visa ili Master kartice online
  • iz Srbije radnim danima (ponedeljak - petak): uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, online Visa ili Master karticom, nalogom za prenos preko preduzeća, e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili SMS-om ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Hoteli u Geteborgu

Na linku Hotelski smeštaj u Švedskoj pogledajte raspoložive hotele i cene za vaš period boravka u Geteborgu.

U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana na kojoj unosite vaše lične podatke, kao gosta hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA