Avionska karta za Geteborg

Dobar dan,
Pišem vam iz Australije. U junu mjesecu ću biti u Bosni i voljela bih otići do Švedske/Geteborg u perioudu od 12-15 juna. Voljela bih da letim iz Sarajeva. Pronašla sam povoljnu kartu na vašoj veb stranici. Imam 2 pitanja
1. Koji je način placanja, ako želim da kupim kartu kod vas?
2. Možete li mi poslati kartu elektronski na moju email adresu, tako da sve imam organizovano prije nego što krenem u Bosnu početkom juna? Voljela bih da rijesim ovu kartu za Švedsku sto prije.

Unaprijed hvala.
Ranka Videnović

ODGOVOR

Avionska karta za Geteborg

Za putovanje iz Sarajeva za Geteborg, najpovoljnija cena povratne karte iznosi 40.012 dinara sa svim uračunatim taksama, a let obavljaju avio kompanije Lufthansa i Austrian Airlines.

Ponudu svih letova za putovanje u periodu 12-15 jun 2012. pogledajte na linku Avio karte Sarajevo Geteborg. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah rezervisati kartu.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na +381-62-280029 ili na 0800-085085 (za pozive iz Srbije)

Opcije za plaćanje avio karata

Rezervacija karte najčešće traje jedan dan, a rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle želite da obavite plaćanje:

  • Plaćanje iz inostranstva ili vikendom iz Srbije - samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije. Trenutno je moguće uplatu izvršiti samo karticama koje su izdate od strane bilo koje srpske banke, a očekujemo da do kraja meseca bude omogućeno i plaćanje karticama inostranih banaka
  • Plaćanje iz Srbije tokom radne nedelje - online, Visa ili Master karticom, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća, e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili SMS-om ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Kada obavite uplatu, odmah ćemo vam poslati elektronsku avio kartu na mail.

Rezervacija hotela u Geteborgu

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Švedskoj, na linku Hoteli u Geteborgu proverite ponudu i cene za planirani period boravka. Cene za 3 noženja se kreću od 24.218 dinara.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA