Avionska linija Beograd-Stokholm

Avionska linija Beograd-Stokholm najeftinija i da li je potrebno kupovati kartu za bebu do godinu dana?

ODGOVOR

Da bih vam preporučila najjeftiniju avionsku kartu do Štokholma, veoma je važno kada planirate da putujete i da li vam je potrebna karta u jednom smeru ili povratna aviokarta.

Trenutno najjeftinija povratna avionska karta Beograd Stokholm za putovanje do kraja novembra košta 14.332 dinara za odraslu osobu, a za bebu starosti do 23 meseca plaćate minimalnu cenu karte u iznosu od 903 dinara.Ova cena se odnosi na putovanje u periodu 20.11. - 27.11.

Ukupan iznos koji biste trebali da platite za 2 povratne avio karte, za jednu odraslu osobu i bebu staru do 23 meseca je 15.235 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

U pitanju je direktan let koji obavlja aviokompanija Air Serbia, a traje 4 sata i 20 minuta.

Rezervacija avio karata

Ponudu za ovaj let možete da pogledate na linku Najjeftinije aviokarte Beograd Štokholm. Na istom linku možete besplatno online da rezervišete karte, a u roku od 12 sati biste trebali i da izvršite plaćanje aviokarata.

 

Plaćanje avionske karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete karte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisane karte možete platiti na jedan od sledeća 3 načina: Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga online naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu, a čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA