avionske karate Niš Štokholm

Koja je cena avionske karate Niš Štokholm? Kojim danima su letovi?

ODGOVOR

Od 24.marta menja se raspored letenja Niš Stokholm, umesto utorkom i subotom letovi će se obavljati četvrtkom i nedeljom.

Cena povratne avionske Niš Štokholm iznosi 19.99 € u jednom pravcu. Avio kompanija koja obavlja ove letove je RyanAir.

Letovi se obavljaju četvrtkom i nedeljom.

Možete pogledati ponudu letova klikom na baner desno.

Polasci Četvrtak Nedelja
Niš Stokholm 20:10H 10:10H

Čekiranje na let za low cost avio kompanije

Molimo vas da se obavezno čekirate na sajtu avio kompanije za let koji ste kupili kako biste izbegli dodatne troškove čekiranja direktno na aerodromu. Bording kartu koju dobijete prilikom online čekiranja obavezno odštampajte i ponesite sa sobom. Na pojedinim aerodromima je potrebno da posetite RyanAir ili WizzAir visa check pult da bi vam pečatirali bording kartu. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pošaljite nam mail na info@aerogaga.com ili nas pozovite na 0800085085 ili 062280029.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA