Avionske karte za Malme

Mozete li mi reci gde da kupim 2 povratne karte od Beograda do Malme za 2 odrasle osobe, polazak krajem decembra, a povratak pocetkom januara, naravno da nisu cene astronomske.
Hvala

ODGOVOR

Avionske karte za Malme

Kako do Malmea trenutno ne postoje jeftine avionske karte preporučujem vam let do Kopenhagena za polazak u četvrtak 29.12. a povratak u nedelju 08.01.2012 godine po ceni od 15.076 dinara.
Za dve karte ukupna suma je 30.152 dinara.
Kopenhagen se nalazi na 50-ak kilometara od Malmea a savršeno je saobraćajno povezan sa ovim gradom.
Na linku Beograd BEG Kopenhagen CPH proverite ponudu svih kompanija za navedeni datum i rezervišite čet koji vam najviše odgovara.

Cene avio karata i za druge datume putovanja proverite na linku Avionske karte do Kopenhagena

Online kupovina avio karte

Pogledajte video uputstvo kako se vrši pretraga i kupovina avio karte na sajtu

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji, poziv je besplatan.
Za pozive sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, naš kontakt broj telefona je +381-62-28-00-29

Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete platiti iz inostranstva jedino putem Master ili Visa karticom i to odmah nakon rezervacije.
Plaćanje iz Srbije se vrši pored kartica i:

Uniqa putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka van Srbije putem mail-a. Kada evidentiramo vašu uplatu, dobićete polisu osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA