Avionske karte za Malme, hoteli

Poštovani, interesuje me cena povratne karte iz Beograda za Malme (Švedska), putovala bih 28.04.2012 a vratila se 10.05.2012 za Beograd.
Hvala

ODGOVOR

Avionske karte za Malme

Kako u ponudi nemamo jeftinijih avio karata za Malme, predlažem vam let do Kopenhagena koji se nalazi na 50-ak-kilometara udaljenosti a savršeno je saobraćajno povezan sa svim gradovima.
Cena za polazak u nedelju 28.04. a povratak u četvrtak 10.05.2012. je 15.737 dinara.
Od Kopenhagena do Malmea možete putovati vozom koji saobraća na svakih sat vremena a cena karte je 3.827 dinara.

Da pogledate ponudu svih avio kompanija za gore navedeni period kliknite na Beograd BEG Kopenhagen CPH
Red vožnje vozova na relaciji Kopenhagen Malme pogledajte ovde

Na linku Jeftine karte proverite red vožnje i cene za druge datume i destinacije

Uputstvo za kupovinu avio karata

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona, možete nas pozvati i na broj 0800-085-085 i poziv je besplatan.

Putno zdravstveno osiguranje

Poželjno je da za putovanje u Švedsku imate uplaćeno i zdravstveno osiguranje. Na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu.
Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela

Na linku Hoteli možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA