Beograd Geteborg slobodni letovi

Da li ima slobodnih karata za let 18.07. na relaciji Beograd Geteborg?

ODGOVOR

Beograd Geteborg slobodni letovi

Na relaciji Beograd Geteborg letovi su kompanijom Jat Airways svakog utorka i subote, pa je u tom slučaju moguće kupiti kartu za polazak 17.07. gde je cena 11.253 dinara ili za polazak u subotu 21.07. gde je cena 27.732 dinara.

Na linku Avionske karte do Geteborga izaberite datum koji vam odgovara i odmah rezervišite let

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd) , u polje Sletanje u unesite GOT (za Geteborg), i sitem će prikazati sve raspoložive letove sa cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Plaćanje avionske karte

Rezervisanu avio kartu možete iz inostranstva platiti samo online Master ili Visa karticom izdatom od strane bilo koje srpske banke.

Za uplate iz Srbije imate nekoliko opcija za plaćanje na raspolaganju, pa izaberite način koji vama najviše odgovara:

Putno osiguranje

Za vaše putovanje u Geteborg preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.
Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli - online rezervacije

Za vaše putovanje do Švedske možete unapred rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Online hoteli.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte molim vas direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA