Cena avio karte do Švedske

Zelim putovati u Svedsku, oko 22.07., pa me zanima cena karte, prevoznik, kao i da povratak bude otvoren.
Unapred hvala.

ODGOVOR

Cena avio karte do Švedske

Zamolila bih vas da mi navedete destinaciju gde želite da putujete kako bi prinašla najbolju ponudu za vas.

Na linku Jeftine avionske karte do Švedske možete sami proveriti red letenja i cene za sve datume

U polje "Polazak iz" unesite mesto polaska na engleskom jeziku, a u polje "Sletanje u" unesite konačnu destinaciju do kog grada putujete takođe na engleskom jeziku. Iz kalendara izaberite datume putovanja i kliknite na "Pretraži" i dobićete red letenja i cene karata svih avio prevoznika koji lete na izabranoj relaciji. Kada pronađete Jat let i avio karte koje vam najviše odgovaraju kliknite na dugme "Nastavi"

Kako su avio karte sa otvorenim povratkom dosta skupe i u većini slučajeva ne isplative ne radimo prodaju takvih karata.
Predlažem vam da kupite povratnu kartu a zatim naknadno menjate datum leta.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na Online rezervacije
Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Za vaše putovanje u Švedsku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.
Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Rezervacija hotela u Geteborgu

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Švedskoj, na linku Hoteli u Geteborgu proverite ponudu i cene za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA