Direktan let Wizz Air Beograd Malme

Wizzair leti za Beograd tri puta nedeljno direktno iz Malmö-a i košta od oko 20e do 150e jedan pravac. Zašto vi nemate približne cene, zašto nemate i vi direktan let za Srbiju? Ja često putujem (svaki drugi vikend) za Beograd. Radije bih putovao sa vama, a najrade bih putovao za Niš. Veliki broj ljudi bi to isto, verujte mi.
Zahvalan oko ovog. Razmotrite
Topli pozdrav, Zoran

ODGOVOR

Low cost avio kompanija Wizz air ima direktne letove na relacijama Niš-Malme i Beograd-Malme. Iz Niša polasci su svake srede i nedelje, a polasci iz Beograda svakog ponedeljka, petka i nedelje.

Kako cena karte zavisi od datuma putovanja, ponude možete pratiti na portalu www.aerogaga.com

Kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj +381-62-280029 svakog radnog dana od 09h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.
Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli. U saradnji sa booking.com portalom, nudimo vam još niže cene.

Da uvek budete u toku, i saznate koje su aktuelne promocije pratite nas na Facebook-u i Twitter-u.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA