Let za Svedsku

Molim Vas da li mi možete dati informaciju kad imate letove za Švedsku i da li ima neki do Malmo astrup-a, ako ne onda do Kopenhagena i koja je najniža cijena karte ?

ODGOVOR

Let za Svedsku

U prodaji imamo avionske karte i za Malmo Sturup i za Kopenhagen. Za Malmo Sturup nema direktnih letova već su u pitanju letovi sa 1 ili 2 presedanja, dok do Kopenhagena postoji direktan let i ove karte su jeftinije.

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu mnogo razlikovati od dana do dana leta. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane, za Polazak iz unesite SJJ (za Sarajevo) ili BEG (za Beograd), za Sletanje u CPH (za Kopenhagen) ili MMX (za Malmo Sturup), izaberite vrstu putovanja (povratni let ili let u jednom smeru) i datume putovanja i dobićete ponudu svih letova sa cenama.

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, preko našeg sajta možete odmah besplatno da rezervišete i kupite kartu.

Povratna avio karta do Kopenhagena

Avionske karte su jeftinije za let do Kopenhagena, nego do Malmo-a.
Za let tokom januara meseca, najjeftinija povratna karta koju sam vam našla je za putovanje u periodu 17.01.2012. - 31.01.2012. Let obavlja avio kompanija Lufthansa.

Za polazak iz Sarajeva 17.01.2012., najjeftinija povratna karta košta 24.407 dinara sa svim uračunatim taksama. Ovu ponudu možete da pogledate na linku Let Sarajevo Kopenhagen 17.01.2012. - 31.01.2012.

Ukoliko polazite 17.01.2012. iz Beograda, najjeftinija povratna karta košta 15.596 dinara sa svim uračunatim taksama. Ovu ponudu možete da pogledate na linku Let Beograd Kopenhagen 17.01.2012. - 31.01.2012.

Na prethodno navedenim linkovima, za let koji vam odgovara možete odmah online da rezervišite avio kartu i platite je Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije.

Kupovina avionske karte preko interneta

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Ako vam je potrebna pomoć prilikom rezeravcije aviokarte, detaljno uputstvo možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h:
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA