Letovi Beograd Malme

Poštovanje
Da li možete da mi odgovorite koja je najjeftinija karta za Malme iz Beograda tokom maja meseca? Unapred hvala...

ODGOVOR

U ponudi letova u našem sistemu ne postoji direktan let na relaciji Beograd Malme, ali zato postoji direktna linija do Kopenhagena koji se nalazi na samo 50km udaljenosti od Malmea. Zato vam preporučujem da razmotrite mogućnost leta do Kopenhagena-a.

Najpovoljnija cena avio karte za Kopenhagen u maju je za polazak 13.5. i povratak nakon nedelju dana, 20.5.
Let obavlja avio kompanija Air Serbia.

Puna cena povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama po osobi iznosi 14.854 dinara i preko ovog iznosa nećete imati nikakve dodatne troškove.

Da pogledate ponudu za ovaj let, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd Kopenhagen avionske karte.

Rezervacija avio karata

Uputstvo za rezervaciju i kupovinu avio karata preko interneta na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina Aviokarte možete rezervisati i besplatnim pozivanjem broja 0800-085-085 radnim danima od 9h do 20h. Ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji, ovaj poziv je besplatan.
Ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite +381-62-28-00-29.

Plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Online osiguranje za put u inostranstvo

Za vašu bezbednost tokom boravka u inostranstvu dobro je da imate uplaćeno putno osiguranje.
Uniqa putno osiguranje možete online naručiti preko našeg sajta. Potrebno je da samo popunite formular na linku Uniqa osiguranje kako bismo vam u zavisnosti od broja dana za koje želite da kupite osiguranje poslali predračun i cenu. Čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na e-mail.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA