Najpovoljniji povratni letovi za Švedsku

Molim Vas da mi kažete koji su najpovoljniji povratni letovi za Švedsku, Geteborg ili Malme iz Crne Gore ili Dubrovnika za poletanje 07. ili 08.04.2012, a povratak da bude 15. ili 16.04.2012?
Karta je potrebna za jednu odraslu osobu i dijete od 3 godne.
Hvala unaprijed

ODGOVOR

Podgorica Geteborg

Cena povratne avio karte Podgorica Geteborg za poletanje u subotu 07.04.2012. a povratak u nedelju 15.04.201. godine iznosi 108.022 dinara sa svim uračunatim taksama za jednu odraslu osobu i dete od 3 godine. To je let Austrian Airlines aviokomopanije preko Beča.
Red letenja, cene preko drugih kompanija za ove datume i online rezervaciju karata možete uraditi na linku Podgorica Geteborg

Dubrovnik Geteborg

Cena za dve povatne avio karte za odraslu osobu i dete od tri godine, za iste ove datume, ali za poletanje iz Dubrovnika iznosi 70.696 dinara. To je Lufthansa let preko Minhena.
Da pogledate red letenja preko drugi avio kompanija, uporedite cene ili online rezervišete karte za ovaj let kliknite na Dubrovnik Geteborg

Na linku Avionske karte za Geteborg proverite ponudu letova i cene za druge datume putovanja.

Online rezervacija i kupovina avio karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avionsku kartu putem interneta pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam je prilikom rezervacije karte potreban neki savet ili asistencija našeg operatera, pozovite nas telefonom na broj +381.62.280.029.

Rezervisanu avionsku kartu možete platiti na nekoliko načina:

Hoteli u Geteborgu

Na linku Hotelski smeštaj u Geteborgu pogledajte raspoložive hotele i cene za vaš period boravka u Geteborgu.

U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana na kojoj unosite vaše lične podatke, kao gosta hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i još jedan mail kao obaveštenje o uspešno obavljenoj uplati. Ukoliko nakon plaćanja hotela budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da se direktno obratite hotelu (podatke hotela: adresu i kontakt telefon naći ćete na potvrdi svoje hotelske rezervacije).

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA