Online hoteli i avio karte za geteborg

Postovani, interesuje me da li postoji mogućnost kupovine povratne karte 13. marta Beograd-Geteborg sa otvorenim datumom povratka? I koja je cena karte u jednom smeru, a kolika je povratna?
Hvala!

ODGOVOR

Avio karte za Geteborg

Preko Aerogaga sajta možete kupiti samo karte u jednom smeru i povratne aviokarte, sa mogućnošću promene datuma povratka (uz odgovarajuću doplatu). Za avionske karte sa otvorenim datumom povratka ne postoji mogućnost kupovine preko našeg online sistema.

Za putovanje 13.03.2012. najjeftinija avio karta u jednom smeru košta 8.836 dinara sa svim uračunatim taksama.
Let obavlja avio kompanija Jat Airways. Polazak iz Beograda je u 8h, a u Geteborg slećete u 10.30h.

Ponudu za ovu kartu možete da pogledate na linku Avio karta Beograd - Geteborg. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete online da rezervišete avio kartu i plaćanje obavite istog dana.

Cena povratne aviokarte zavisi od datuma povratka. Ako biste se vratilinakon dve nedelje, povratna karta sa svim taksama, za direktan Jatov let košta 15.248 dinara.
Polazak iz Beograda je 13.03.2012. u 8h, a u Geteborg slećete u 10.30h.
Povratak iz Geteborga je 27.03.2012. u 18.25h i u Beogradu ste u 20.45h.

Ponudu za ovaj let možete da pogledate na linku Povratna aviokarta za Geteborg. Ako vam let odgovara odgovara, na istom linku možete online da rezervišete kartu.

Cene avio karata za bilo koji drugi datum putovanja pogledajte na linku Let Beograd Geteborg

Uputstvo za kupovinu karata preko interneta

Uputstvo za kupovinu aviokarata preko interneta pročitajte na Online rezervacija.
Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online rezervacija hotela

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj u Geteborgu, pogledajte raspoloživost hotela na linku Online hoteli. Kada pronađete odgovarajući hotel, rezervišite ga online, a plaćanje se vrši po dolasku u hotel. Jedino je prilikom rezervacije potrebno da ostavite broj kartice na sajtu kao depozit.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za putovanje u Švedsku poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga sada naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA