Prevoz psa do Štokholma

Molim vas da mi kažete koja kompanija prevozi pse za Štokholm, Švedska, pas ima 14 kg, nemački špic, koji su uslovi, mislim na kavez, cenu karte i slično?

ODGOVOR

Prevoz psa do Štokholma vrši se isključivo kargo službom pošto je u pitanju pas veće težine. Predlažem da pozovete aerodrom Nikola Tesla i daće Vam detaljne informacije.

Za pse manjih dimenzija i težine potrebno je da pošaljete upit na info@aerogaga.com nakon što napravite rezervaciju za Vas.

Let do Štokholma rezervišite OVDE

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA