Promocija Air Serbia za Štokholm

Poštovani,
Pitanje je vezano za promotivne cene koje se kupe do 25. aprila, važe do 12. juna (kako sam videla na sajtu) na relaciji Beograd - Štokholm (povratna naravno) u iznosu od 139 evra. Interesuje me da li je to cena u koju su uračunati svi troškovi (i takse ) ili se još plaća neka naknada za izdavanje karte i ako se plaća koliko ta nknada iznosi? I na kraju Vas molim da mi kažete da li se ta karta mora iskoristiti do 12. juna sa povratkom u Beograd (meni zapravo odgovara temin putovanja 11.jun - 25.jun ).Unapred hvala !

ODGOVOR

Promocija Air Serbia se odnosi samo za putovanja u periodu od 29. aprila do 12. juna. Ova cena ne važi za letove nakon 12. juna. U prikazanu cenu na sajtu su uračunate apsolutno sve takse i nemate dodatne troškove. Kako se bliži kraj akcije, požurite jer su avioni puni i može da se desi da su za datume koje vi želite prodate aviokarte po promo ceni. Kliknite na link Beograd Štokholm i online rezervišite let koji vam odgovara.

Let možete rezervisati pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite +381-62-28-00-29.

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Vikendom i za vreme praznika Call Centar ne radi.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Ukoliko plaćanje želite da izvršite van Srbije kliknite ovde. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Štokholm. Uverite se u to na linku Garancija.
Da pogledate i ponudu hotela koje smo izdvojili za vas u saradnji sa booking.com kliknite na Rezervacija hotela.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA