Tivat Štokholm povratna avio karta

Da li ima let 10.12-20.12. Tivat-Stokholm i koliko je avio karta povratna?

ODGOVOR

Postoji let iz Tivta do Stokholma za datume koje ste naveli, ali su konekcije jako loše (sa dva međusletanja) i ukupno trajanje putovanja je preko 24h. Svakako pogledajte red letenja i cene ovde.

Podgorica Štokholm let

cta pogledaj letove

Preporučujem vam da letite iz Podgorice do Štokholma kompanijom Turkish Airlines. Oni imaju dobru konkeciju sa presedanjem preko Istanbula i trenutna cena povratne karte sa svim taksama iznosi 263 evra.

Kliknite na link Podgorica Štokholm, pogledajte sve raspoložive letove sortirane od najjeftinijeg ka najskupljem.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA