Avio karte za Švajcarsku

Interesuje me kolika je cijena karte do Švajcarske i da li ima popusta?

ODGOVOR

Cena avionske karte do Švajcarske zavisi od datuma kada želite da putujete, od tipa putovanja (da li je u pitanju let u jednom smeru ili povratna avionska karta), kao i u koji grad želite da letite.

cta-kompletna-ponuda-letova

Zato Vam preporučujem da na linku Avio karte za Švajcarsku unesete datum putovanja i destinaciju gde želite da putujete, kako biste videli sve raspoložive letove sa cenama. Cene koje Vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i nemate nikakve dodatne troškove.

Let do Ciriha

U ovom trenutku najpovoljnija cijena povratne avionske karte od Podgorice do Ciriha je za putovanje 17.10. - 24.10. i iznosi 13.204 dinara sa svim taksama. Let obavlja avio kompanija Austrian Airlines, sa međusletanjem u Beču.

Ponudu za ovaj let možete videti na linku Povratna avionska karta Podgorica Cirih. Na istom linku možete da rezervišete i kupite kartu.

Rezervacija avio karte

Uputstvo za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avionske karte možete platiti Master ili Visa karticom online, odmah u toku pravljenja rezervacije.
Avio karta se može rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 radnim danima od 9h do 20h, ukoliko zovete iz Srbije ili pozivom na 00381-62-28-00-29 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona. Takođe možete i preko Vibera i WhatsApp-a na 069 280 0290.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA