Avion do Ciriha

Mail koji sam poslala u rezervaciji nije odgovarajuci. Molim Vas da mi kartu za avion do ciriha pošaljete na ivana.baby.ilic@gmail.com ili ako postoji mogućnost da dođem po kartu lično. Uplatu sam izvrsila.
Hvala...

ODGOVOR

Evidentirali smo uplatu koju ste izvršili i poslali Vam avionsku kartu za put u Cirih na mail ivana.baby.ilic@gmail.com. Molimo Vas samo da obavezno pre poletanja proverite status vašeg leta na linku www.checkmytrip.com.

Ponudu letova svih avio kompanija i cene avionskih karata za bilo koju svetsku destinaciju i datum putovanja pogledajte na linku Jeftine avionske karte. Nakon unete destinacije, datuma leta i tipa putovanja (u jednom smeru ili povratni let) dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama za to putovanje. Na istom linku možete izvršiti online rezervaciju i kupovinu aviokarte Visa ili Master karticom. Pored online plaćanja, avionsku kartu možete platiti i na jedan od sledećih načina:

1. lično - uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
2. preko preduzeća - nalogom za prenos ili e-bankingom
3. putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo
4. putem Raiffeisen web kredita

Instrukcije za kupovinu avio karte preko interneta pročitajte na linku Kako da obavim online kupovinu?
Da pogledate kratko video uputstvo za online kupovinu avio karata kliknite ovde.

Avio karta se može rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 radnim danima od 9h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite 00381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA