Avionske karte Beograd Cirih, hoteli

Poštovani,
Recite mi koliko je trenutno najjeftinija povratna karta Cirih - Beograd - Cirih, za datum od 20.04.2012. do 29.04.2012., a može dan kasnije ili dva da bude poletanje iz Ciriha.
Hvala mnogo.

ODGOVOR

Avionske karte Beograd Cirih

Za putovanje do Ciriha trenutno najjeftinija povratna karta za polazak 20.04.2012. i povratak 29.04.2012. je za direktan let sa avio kompanijom Jat Airways i košta 20.699 dinara sa svim uračunatim taksama.

Polazak iz Beograda je 20.04.2012. u 8h, a u Cirih slećete u 9.50h.
Za povratak iz Ciriha 29.04.2012. imate na raspolaganju dva termina poletanja, u 10.40h i 18.50h. Izaberite vreme poletanja koje vam više odgovara, a u Beograd stižete nakon 1 sat i 40 minuta leta.

Da pogledate ovu ponudu, kao i sve ostale letove preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja, kliknite na link Let Beograd Cirih. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete da rezervišete kartu.

Za savet pri rezervaciji pozovite nas telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine karte za put u Švajcarsku.

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u Cirih preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Možete ga naručiti online, a potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata i putnog osiguranja je moguće obaviti na jedan od sledećih načina:

Hotelski smeštaj u Cirihu

Za vaš boravak u Cirihu od 20.04.2012. do 29.04.2012. možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Cirihu i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, a cene boravka za 9 noćenja se kreću od 34.941 dinara. Kada pronađete hotel u kome biste želeli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Cene boravka u hotelima u Cirihu za druge termine proverite na linku Online hoteli.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA