Avionske karte Beograd Ženeva, hoteli

Potrebna mi je informacija o najpovoljnijoj ceni karte od Beograda do Ževene od 20.03.2012. do 26.03.2012. Najpovoljnija u smislu cene i čekanja na aerodromima i pouzdanosti aviokompanije.
Hvala unapred.

ODGOVOR

Avionske karte Beograd Ženeva

Za putovanje do Ženeve trenutno najpovoljnija cena povratne karte, a sa najboljom kombinacijom letova preko pouzdanih avio prevoznika košta 29.981 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let u odlasku obavlja avio kompanija Swiss, preko Ciriha, a u povratku Austrian Airlines preko Beča.

Polazak iz Beograda je 20.3.2012. u 20h, a u Cirih slećete u 21.50h. Iz Ciriha polećete nakon 50 minuta zadržavanja i u Ženevu stižete u 23.20h.
Povratak iz Ženeve je 26.3.2012. u 20.10h, a u Beč stižete u 21.45h. Iz Beča polazite već u 22.25h i u Beogradu ste u 23.30h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i sve ostale letove preko drugih avio prevoznika, a za isti termin putovanja, kliknite na link Let Beograd Ženeva. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete da rezervišete kartu.

Za savet pri rezervaciji pozovite nas telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte za Švajcarsku.

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u Švajcarsku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Možete ga naručiti online, a potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, plaćanje avio karata i putnog osiguranja je moguće obaviti na jedan od sledećih načina:

Hotelski smeštaj u Ženevi

Za vaš boravak u Ženevi možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli u Ženevi i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama za boravak u periodu od 20.03.2012. do 26.03.2012. Imate na raspolaganju veliki broj hotela, a cene boravka za 5 noćenja se kreću od 43.459 dinara.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Cene boravka u hotelima u Ženevi za druge termine proverite na linku Online hotelski smeštaj.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA