Beograd Cirih povratna karta

Informacije su korisne, hvala. Mene zanima cena povratne karte za Cirih krajem decembra po povoljnoj ceni za odrasle i dete od 4 god. Unapred hvala

ODGOVOR

 Beograd Cirih povratna karta

 Za putovanje krajem decembra za Cirih, najpovoljnija cena povratne avionske karte je preko Austrain Airlines aviokompanije, sa jednim međusletanjem u Beču i iznosi 109eur

 Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Beograd Cirih let. Na istom linku možete besplatno online da rezervišete avionske karte za izabrani let, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati tj. do ponoći istog dana kada je rezervacija urađena.

 Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji drugi datum putovanja ili destinaciju popunite masku sa leve strane ili kliknite na link Najjeftinije avio karte.

 Online rezervacija aviokarata

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna pomoć, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

 Plaćanje avionskih karata

 Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

 Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u inostranstvo. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.
 
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA