Beograd Cirih Ženeva

Molim vas za najjeftiniju povratnu avio kartu Beograd Cirih od 21.8. do 27-28.8. kao i Beograd Ženeva od 22.9. do 20.12.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Beograd Cirih je za poletanje 21.08, a povratak za nedelju dana 28.08. i iznosi 14.357 dinara. U cenu su uračunate sve takse i nema nikakvih dodatnih troškova.

Karta se odnosi na let avio kompanije Adria Airways koji traje 3h 45min.

Da pogledate red letenja i preko drugih avio kompanija za ove datume putovanja ili online rezervišete avio kartu kliknite na link Letovi za Cirih

Avionska karta Beograd Ženeva

Što se leta za Ženevu tiče, najjeftinija avio karta na relaciji Beograd Ženeva, a za poletanje 22.09. i povratak 20.12. iznosi 17.387 dinara preko Austrian Airlines aviokompanije, sa svim uračunatim taksama. Let traje 3h30min i letite u oba smera preko Beča.

Cena povratne avio karte koju vam šaljem se odnosi na ovaj trenutak kada vam odgovaram i podložna je promeni ukoliko se smanji raspoloživost mesta u avionu u trenutku kada vi budete odlučili da online rezervišete avio karte.
 
Ponudu za ovaj let možete pogledati na linku Letovi za Ženevu. Na istom linku možete da online i rezervišete i kupite aviokartu.

Online kupovina avionskih karata

Uputstvo za kupovinu aviokarata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina avionskih karata.

Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete platiti na jedan od sledeća 3 načina:

 

Putno osiguranje Uniqa

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti, potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putna osiguranja.
Predračun za osiguranje ćete dobiti putem mail-a. A čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu UNIQA osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA