Cena povratne karte Beograd - Lucern

Cena povratne karte Beograd - Lucern i vreme polaska. Kojim danom ima let?
Hvala

ODGOVOR

Avion na relaciji Beograd Lucern ne postoji, ali zato možete da letite do Ciriha. Lucern i Cirih su blizu i lokalnim prevozom, najisplativije vozom možete da dođete do željene destinacije. 

Let imate svakog dana u 06:55h i u 18:05h kompanijom Air Serbia, a Swiss leti u 14:40h i u 09:25h

Rezervacija karte za Cirih

Avionsku kartu možete da rezervišete na linku Beograd Cirih baš za onaj termin koji vam odgovara. Cena karte je 99 evra bez prtljaga i garantujemo vam da je na našem sajtu najjniža cena. 

Popunite masku sa leve strane za pretragu letova i pogledajte cene za željeni termin. Za Beograd unesite BEG, a za Cirih ZRH

cta-kompletna-ponuda-letova

Garancija cene

Zato spokojno kupujte na našem sajtu, jer ako do ponoći istog dana pronađete jeftiniju avio kartu od one koju ste kupili na Aerogaga, pošalijte dobijenu ponudu na izazov@aerogaga.com a mi ćemo vam za sledeću kupovinu izdati voucher u iznosu tri puta većem od pronađene razlike u ceni. Za detalje kliknite na link Garancija cene.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA