Direktan let Cirih Podgorica

Cena avionske karte Cirih - Podgorica?

ODGOVOR

Direktan let Cirih Podgorica obavlja avio kompanija Montenegro Airlines u trajanju od 1h 45min. Cena povratne avionske karte zavisi od datuma putovanja, pa je najbolje da na linku Avionske karte Cirih - Podgorica unesete željeni datum putovanja i proverite raspoloživost slobodnih mesta u avionu i cenu karte za taj termin.

U ovom trenutku najpovoljnija cena povratne aviokarte od Ciriha do Podgorice je za polazak 29.08. i povratak 05.09. Povratna karta košta 31.164 dinara i u nju su uračunate sve takse, pa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Pogledajte ponudu za ovaj let na linku Avionske karte za Podgoricu, a na istom linku možete i rezervisati i kupiti avio kartu.
Uputstvo kako da kupite avio karte preko interneta pročitajte na linku Kako da obavim kupovinu?
 
Avio karte se mogu platiti na jedan od sledećih načina:
 
 1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
 2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
 3. Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije

 Rezervaciju avionske karte možete obaviti i pozivanjem 0800-085-085 iz Srbije ili preko broja 00381-62280029 ukoliko zovete iz neke druge zemlje.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA