Direktan let za Cirih, JAT promocija

Povoljna povratna karta Beograd Cirih u maju i povratak u maju?

ODGOVOR

Promotivne avio karte za Cirih

U toku je JAT promocija za direktan let za Cirih i trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte sa svim taksama iznosi 17.047 dinara. Broj promotivnih karata po ovoj ceni je ograničen, a ponuda traje do 1. maja.

Polazak iz Beograda je 9. maja u 16.10h, a u Cirih stižete u 18h.
Povratak iz Beograda je 23. maja u 18.50h, a u Beogradu ste u 20.30h.

Da pogledate ovu ponudu i uporedite cene sa drugim avio kompanijama za isti termin putovanja ili online rezervišete kartu kliknite na Avionska karta Beograd Cirih

Red letenja i cene za bilo koji drugi datum putovanja proverite na Jeftine avio karte za Cirih

Opcije za plaćanje

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Švajcarsku poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Cirihu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Cirihu, kliknite na link Online rezervacija hotela i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA