Jeftine aviokarte do Ciriha

Poštovani,
Molim vas da mi odgovorite da li imate povoljne avio karte i koliko bi koštale za dve odrasle osobe i jedno dete 6 god i drugo 3 god, za let od Beograda do Ciriha i povratna? U vremenskom intervalu krajem maja i povrat u narednih 7-8 dana?
Hvala i pozdrav!!

ODGOVOR

Jeftine aviokarte do Ciriha

Najpovoljnije avio karte koje sam vam pronašla za putovanje u Cirih krajem maja meseca koštaju 71.572 dinara. Ovo je ukupan iznos koji biste trebali da platite za 4 povratne avionske karte, za 2 odraslih i 2 dece, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Ovo je direktan let avio kompanije Swiss.
Polazak iz Beograda je u subotu 26.05.2012. u 20.05h, a u Cirih slećete u 21.55h.
Povratak iz Ciriha je u nedelju 03.06.2012. u 7.15h i u Beogradu ste u 8.55h.

Ovu ponudu možete da pogledate na linku Aviokarte Beograd Cirih i ukoliko vam odgovara, na istom linku možete odmah da rezervišete karte preko interneta.

Predlažem vam da posetite i link Jeftini letovi za Cirih i proverite ponude za druge datume leta

Uputstvo za online kupovinu avio karata

Instrukcije kako da rezervišete aviokartw na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.
  • tokom praznika i vikendom - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Hoteli u Cirihu - online rezervacije

Preko našeg sajta, na linku Hoteli u Švajcarskoj možete sada da izvršite i online rezervaciju hotelskog smeštaja u Cirihu. Prilikom rezervacije smeštaja ostavljate broj kartice koji samo kao depozit, a plaćanje se vrši na licu mesta kada stignete u hotel.

Uniqa putno osiguranje - online naručivanje

Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje, koje je poželjno da imate prilikom putovanja u Švajcarsku. Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi cemo vam poslati predracun sa cenom putnog osiguranja. Nakon evidentirane uplate, na mail ce vam stići polisa osiguranja.


ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA