Let Beograd Zurich

Molim Vas da mi pošaljete ponudu za let Beograd - Zurich - Beograd za 15 osoba. Datum polaska je 6.5.2012., a datum povratka je 11.5.2012. U ovom trenutku neophodna nam je informacija o cijeni leta za grupu od 15 ljudi. Rezervaciju leta i imena putnika (koje u ovom trenutku imamo) bismo vam poslali nakon dobijene informacije o cijeni. Srdačan pozdrav.

ODGOVOR

Let Beograd Zurich

Trenutno smo u mogućnosti da Vam ponudimo povratne avionske karte za direktan let Beograd Cirih po ceni od oko 23.000 dinara po putniku, sa uračunatim aerodromskim taksama.

Napomenula bih vam samo da se broj slobodnih mesta u avionu stalno menja, pa samim tim se i cena karte može promeniti u svakom trenutku. Zbog toga je ova cena važeća do kraja današnjeg dana.

Ukoliko vam ponuđena cena odgovara, molim vas da mi na mail info@aerogaga.com pošaljete spisak putnika, kako bih vam uradila rezervaciju i potvrdila koja bi konačna cena bila za svih 15 karata.

Ponudu letova do Ciriha i za druge datume putovanja možete proveriti na linku Jeftine aviokarte

Rezervacija avio karata preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.
  • tokom praznika i vikendom - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Rezervacija hotelskog smeštaja preko interneta

Preko našeg sajta, na linku Hoteli u Švajcarskoj možete da izvršite i rezervaciju hotelskog smeštaja u Cirihu. Kada izvršite rezervaciju, broj kreditne kartice ostavljate samo kao depozit preko sajta, a plaćanje se vrši na licu mesta, kada stignete u hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA