Najpovoljnija avio karta do Ciriha ili Bazela

Molim za najpovoljniju ponudu za avio kartu do Ciriha u periodu kraj marta - početak aprila, boravak 7 dana. Takođe molim za varijantu leta do Bazela Wizz-air om i kakva je veza vozom od Bazela do Ciriha (Klotena). Hvala

ODGOVOR

Najpovoljnija avio karta do Ciriha iznosi 15.644 dinara (127 eura) za polazak 31. marta, a povratak 7. aprila. Let je direktan, a avio kompanija je Air Serbia

Sve ponude letova možete pogledati na linku Beograd Cirih

Do Bazela najpovoljnija opcija leta je za polazak 1., a povratak 8. aprila. Cena iznosi 20.498 dinara (166 eura), sa ručnim prtljagom. Online kupovinu možete izvršiti na linku Beograd Bazel, isključivo Visa ili Master kreditnom karticom.

Voz od Bazela do Ciriha putuje oko sat vremena. Karte se kupuju u objektu glavne železnicke stanice u Bazelu. Postoje šalteri, ali i automati. Vrlo je jednostavna upotreba i aparati su višejezički. Cena karte je oko 60-70 CHF (ako se kupuje na dan putovanja).

Plaćanje avio karte do Ciriha možete izvršiti na 3 nacina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Ciriha.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA