Najpovoljnija cena avio karte za Cirih

Putujem Beograd - Cirih 10 tog septembra (ne smeta neki dan ranije ili kasnije) a vracam se 5 tog novembra Cirih - Beograd (takodje mi ne smeta neki dan ranije ili kasnije) pa me interesuje kolika je cena najpovoljnije karte i kako je mogu kupiti.
Hvala i pozdrav !

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte za Cirih je za poletanje 09.09, a povratak 05.11. i iznosi 18.856 dinara preko Swiss aviokompanije.
Avion poleće iz Beograda u 09:40h, a u Cirih sleće u 11:35h - direktan let je u pitanju
U povratku, avion poleće iz Ciriha u 07:00h. Letite preko Frankfurta. Na aerodromu u Frankfurtu se zadržavate tri sata i u Beograd slećete u 13:15h

Avio kartu možete kupiti online na našem sajtu. Potrebno je da kliknite na link Beograd Cirih odaberete let kojim želite da letite, popunite svoje podatke i na kraju izaberete način plaćanja avionske karte.

Avio karte možete platiti na jedan od tri načina:

  1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
  2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
  3. Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA