Najpovoljniji let do Ciriha

Možete li mi pomoći: zanima me let za Cirih za tri odrasle osobe u jednom pravcu od 27.5 do 30.5.2012. i šta je potrebno od podataka za rezervaciju karti?

ODGOVOR

Najpovoljniji let do Ciriha

Najpovoljnija cena za 3 karte u jednom smeru je za putovanje 30.05.2012. i sa svim uračunatim taksama iznosi 26.481 dinara.

Let obavljaju avio kompanije Niki i Air Berlin, sa međusletanjem u Beču.
Polazak iz Beograda je u 10.15h, a u Beč slećete u 11.30h. Iz Beča polazite u 14.30h i u Cirihu ste u 15.40h.

Za putovanje 30. maja imate i direktan Jatov let, polazak iz Beograda je u 16.10h, a cena za 3 karte sa svim taksama iznosi 31.677 dinara.

Ove dve ponude za putovanje 30. maja 2012. možete da pogledate na linku Aviokarte Beograd Cirih. Izaberite let koji vam najviše odgovara i odmah rezervišite karte.

Rezervacija avionskih karata

Za online rezervaciju avionskih karata potrebni su vam samo imena i prezimena putnika, pri čemu ovi podaci moraju biti tačno upisani (identično kao što je napisano u pasošu).

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte pročitajte na linku Online kupovina, a ako vam treba neki savet pri rezervaciji možete nas pozvati telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte do Ciriha.

Putno zdravstveno osiguranje

Za vaše putovanje u Švajcarsku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.

Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina:

Napomena: Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je plaćanje preko Visa ili Master kartice.

Hoteli u Cirihu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj za boravak u Cirihz, kliknite na link Hoteli - online rezervacije i dobićete sve raspoložive hotele sa cenama.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA