Pomeranje leta za Cirih

Želim da promenim kartu iz Ciriha za Beograd od 10-01. na 04-01. Interesu je me da li ima mesta za dve osobe i koja je cena?
Kompanija je Jat preko koje letimo.

ODGOVOR

Pomeranje leta za Cirih

Za pomeranje avio karata morate se obratiti agenciji preko koje ste kupili avionske karte. Mi na osnovu vaše email adrese ne možemo da pronađemo da li ste kupili karte preko nas. Molim vas da nam pošaljete brojeve rezervacija, karata i imena i prezimena putnika kako bi smo proverili da li vas imamo u sistemu, a tek nakon toga videli da li karte možete da promenite za željeni datum.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Avio karte.

Kako da platite avionsku kartu?

Kada rezervaciju vršite preko sajta, prvo izaberete let, zatim unesete lične podatake putnika, a nakon toga će vam biti ponuđeno da izaberete jedan od 5 mogućih načina plaćanja, pa vi odlučite šta vama najviše odgovara:

Ako karte plaćate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, kupovinu možete da obavite samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije.

Detaljno uputstvo koje opisuje proces rezervacije i plaćanja karte možete pročitati na linku Online kupovina karata.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA