Povratna aviokarta do Ciriha

Zanima me koja je najpovoljnija cena povratne karte do Ciriha? U periodu od 06.04.2012. do 15.04.2012. ?

ODGOVOR

Avio karte Beograd Cirih

Preporučujem vam putovanje u Cirih direktnim letom avio kompanije Jat Airways. Cena povratne avio karte iznosi 22.369 dinara sa svim uračunatim taksama.

Polazak iz Beograda je 06.04.2012. u 16.10h, a u Cirih stižete u 18h.
Za povratak iz Ciriha 15.04.2012. imate na raspolaganju dva termina poletanja: u 10.40h i u 18.50h, pa izaberite vreme koje vam više odgovara.

Ponudu za ovaj let, kao i red letenja za isti termin putovanja, a preko drugih avio prevoznika pogledajte na linku Povratna aviokarta do Ciriha. Pronađite let koji vam najviše odgovara i na istom linku online rezervišite kartu.

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, pa nas pozovite na brojeve 0800-085-085 ili 062-280029, svakog radnog dana od 9h do 20h.

Na linku Jeftine aviokarte za Cirih proverite ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum.

Opcije za plaćanje

Rezervisanu avio kartu možete platiti na neki od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Putno osiguranje

Preporučujem vam da za putovanje u Švajcarsku kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Hotelski smeštaj u Cirihu

Na linku Hoteli u Cirihu možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, a cene za 9 noćenja se kreću od 34.941 dinara. Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA