Povratne aviokarte za Cirih

Moja deca, ćerka 10 godina i sin 14 godina treba da 26.06.2012. putuju u Cirih kod tetke sve do 08.08.2012. Iteresuje me koliko su povratne karte zajedno sa taksama i šta sve treba od dokumenata pošto bi deca putovala sama, bez pratnje roditelja. Da li su karte fleksibilne za povratak i koliko dana? I da li karte mogu da se sada rezervišu? Unapred hvala na odgovoru

ODGOVOR

Povratne aviokarte za Cirih

Trenutno najpovoljnija cena za 2 povratne avionske karte (za decu starosti 10 i 14 godina) koju sam vam pronašla, je za direktan Jatov let do Ciriha, za polazak 26.06.2012. i povratak 08.08.2012. i iznosi 33.855 dinara. Ovo je ukupan iznos koji biste trebali da platite za dve povratne karte, sa svim uračunatim aerodromskim taksama.

Pošto deca putuju sama, neophodna im je uz putne isprave i saglasnost oba roditelja. Takođe, za Jatov let, za mlađe dete je neophodna pratnja stjuardese, koja se dodatno plaća 35EUR po pravcu. Neophodno je prilikom rezervacije karte dostaviti i sledeće podatke osoba koje ispraćaju i dočekuju mlađe dete: ime i prezime, datum rođenja, adresa i telefon.

Za najjeftinije avionske karte nije moguća promena datuma putovanja, dok je za karte koje su na višoj tarifi to moguće, uz doplatu. Visina doplate zavisi od toga za koji let biste želeli da promenite već kupljenu kartu i taj iznos definiše avio kompanija koja obavlja let.

Ovaj direktan let obavlja avio kompanija Jat Airways.
Polazak iz Beograda je u utorak 26.06.2012. u 16.10h, a sletanje u Cirih je u 18h.
Povratak iz Ciriha u četvrtak 08.08.2012. u 18.50h a avion sleće u Beograd u 20.30h.

Rezervacija avionske karte preko interneta

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Avio karte za Cirih. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete odmah besplatno da rezervišete aviokarte, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Plaćanje avionske karte preko interneta

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Kupite i putno osiguranje preko interneta

Za putovanje u Švajcarsku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA